Vergoeding door zorgverzekeraars

Qi center is aangesloten bij de beroepsvereniging Zhong en voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door de Nederlandse zorgverzekeraars.

Voorwaarde voor vergoeding van de acupunctuur behandeling is wel dat je een aanvullend pakket hebt, waarin Chinese geneeswijzen zijn opgenomen. Veel, maar zeker niet alle verzekeraars vergoeden Chinese geneeswijzen. Of en hoeveel je krijgt vergoed, en van welke Chinese geneeswijzen, verschilt per zorgverzekeraar. Je kunt dit zelf checken in de vergoedingenlijsten op ZorgWijzer.nl

Let op: er kan soms sprake zijn van bijzondere voorwaarden, waardoor een verzekeraar een behandeling niet vergoedt. Daarom adviseren wij je vóór het begin van de behandeling navraag te doen bij je zorgverzekeraar. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Verwijzing

Er is geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig.

Afzeggen

Je kan altijd tot 24 uur voor de aanvang van de afspraak kosteloos annuleren, daarna moeten wij helaas de behandeling in rekening brengen. Bij de bevestigingsmail vind je het knopje om de afspraak af te zeggen.

Betaling

Je kan per pin, contant of via Ideal in de praktijk betalen.

Tarieven

Vrijblijvende intake
€ 0
Intake & eerste Chinese acupunctuur behandeling
€ 90
Vervolg Chinese acupunctuur behandeling
€ 60
Intake & eerste Toyohari behandeling
€ 95
Vervolg Toyohari behandeling
€ 65
Qigong sessie (privé les*)
€ 55

* De privé les is bedoeld voor één persoon. Voor informatie over groepslessen of workshops, kan je mij mailen of bellen. Qigong wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.